1. Open het menu Mijn tickets vanuit de paginakoptekst
2. Selecteer Bestellingen in het keuzemenu
3. Zoek de bestelling die je wilt doorverkopen
4. Klik op Je tickets verkopen
5. Kies stoelen die je wilt doorverkopen
6. Bepaal de prijs per ticket en kies de betaalmethode van je voorkeur
7. Klik op Tickets weergeven

Als je tickets doorverkoopt die je nog niet hebt ontvangen, geef je aan dat je ze niet in je bezit hebt. Wanneer je tickets zijn doorverkocht, neem contact opnemen die op met het bestelnummer. We helpen dan met de coördinatie van de levering aan de uiteindelijke koper.

Als je tickets doorverkoopt die je al in je bezit hebt, selecteer je de optie Directe levering. Nadat je een e-mail met een bevestiging van de verkoop hebt ontvangen voor je aanbieding, heb je 72 uur de tijd om de tickets naar de koper te verzenden.

Tickets voor bepaalde evenementen kunnen tot 24 uur vóór het evenement worden geleverd als gevolg van beperkingen die worden opgelegd door de organisator van het evenement. We kunnen je vragen om een postadres in de buurt van de locatie van het evenement of we kunnen met je afspreken dat je de tickets ophaalt op een locatie in de buurt van het evenement.