Screenshots zijn mogelijk geen geldige bezorgmethode voor je evenement. Controleer dit voordat je probeert een screenshot naar een advertentie te uploaden of een screenshot van je ticket te delen met vrienden of familie

Stap 1: een screenshot maken met een mobiele telefoon
1. Gebruik je telefoon om je tickets weer te geven bij de primaire uitgever van de tickets
2. Zorg dat de QR-code, het vak, de rij en de stoelnummers volledig zichtbaar zijn op het scherm voordat je het screenshot maakt
3. Maak een screenshot van elk ticket dat je verkoopt als je er meer dan één hebt

• Een iPhone gebruiken (anders dan iPhone X)
• Druk tegelijkertijd op de wachtknop (of aan/uit) en de thuisknop
• Als je een knippering ziet, is het screenshot gemaakt en opgeslagen in je foto's

• Een iPhone X gebruiken
• Druk tegelijkertijd op de wachtknop (of aan/uit) en de knop Volume omhoog

Stap 2: je screenshot uploaden naar StubHub
1. Typ stubhub.nl in een mobiele browser (niet de StubHub-app)
2. Klik op het pictogram Tickets verkopen, boven aan de homepage
3. Zoek het evenement waarvoor je tickets verkoopt > selecteer het evenement > tik op Advertentie starten
4. Kies het aantal tickets en geef aan of je een parkeerkaart hebt. Ga door met het invullen van de gegevens.
5. Tik onder Wat voor soort tickets bied je aan? op Mobiel ticket
6. Tik op Gereed om te uploaden > tickets uploaden
7. Selecteer alle screenshots die voor de advertentie nodig zijn en tik op Gereed

Nadat je je mobiele screenshot-tickets hebt geüpload, ga je door met het advertentieproces om je tickets beschikbaar te maken op StubHub.