1. Öppna menyn Mina biljetter från sidrubriken.
2. Välj Beställningar på rullgardinsmenyn.
3. Leta reda på beställningen som du vill sälja vidare.
4. Klicka på Sälj dina biljetter.
5. Välj vilka platser som du vill sälja vidare.
6. Bestäm ett pris per biljett och välj önskad utbetalningsmetod.
7. Klicka på Annonsera biljetter.

Om du säljer vidare biljetter som du inte har fått ännu ska du ange att du inte har dem i din ägo. När dina biljetter har sålts vidare ska du kontakta oss och ange beställningsnumret. Vi hjälper dig att samordna leveransen till den slutliga köparen.

Om du säljer vidare biljetter som du redan har i din ägo ska du välja Omedelbar leverans. När du har fått en försäljningsbekräftelse via e-post har du 72 timmar på dig att skicka dina biljetter till köparen.

Biljetter till vissa evenemang kan levereras upp till 24 timmar före evenemanget på grund av begränsningar hos arrangören. Vi kan be dig uppge en postadress i närheten av platsen för evenemanget eller komma överens med dig om att hämta dina biljetter på en plats nära arenan.